Çarşamba, Mayıs 23, 2012

bir film: little white lies


Bu filmi benim için çektiklerini düşünüyorum,  izlediğim günden beri. Filmin iyi olup olmama kriteri olarak benim beğenme durumum dikkate alınacaktır muhtemelen.Tüm ekibe böyle bir incelik gösterdikleri için çok teşekkür ederim.


Uzun yıllardır birbirini tanıyan kalabalık bir arkadaş grubunun, her yıl yaptıkları rutin tatil günlerine şahit oluyoruz.Birlikte çok eğleniyorlar, yemekler, aşklar maşklar...

(Yazı , eşi dostu, kumu güneşi, özleyenler izlemesin hatta bu filmi)

Fakat bu tatil , daha önceki tatillerine pek benzemeyecek sanki.Tatilin kapanışını nasıl yapacaklar ki ? Bence "Little White Lies" hemen izlenmeli.Müzikleri ise dilden hiç düşmemeli.Soundtrack'i nefissss.

Aşağıda da bir video var işte.






Salı, Mayıs 08, 2012

-----------------------------------



Birebir tanımadığın birinin ölümüne çok üzülmek , nasıl bir şey ki.

Yönetmen Seyfi Teoman geçirdiği motorsiklet kazası sonucu komadaydı birkaç haftadır.Ne yazık ki yaşamını kaybetmiş bugün.Yukarıda en son çektiği filmin, "Bizim Büyük Çaresizliğimiz"'in fragmanı var.Filmin ismi,  içinde bulunduğumuz durumu özetlemekte.Filmde, "Nehir" karakteri kelebek değiliz diyor ya,  yok kelebeğiz biz.Her şey 1 günlük işte.


sanki her şey bir masal


Masallar, ninniler, iyiler , kötüler , korkunç yaratıklar , bir de şahane müzikler.Pan's Labyrinth filminde fazlası var eksiği yok elbette ki. Soundtrack'inde ki parçaları da döndür döndür , ayıla bayıla dinlemekteyim.Sebebi tabi ki filmin züperliği.

Bahsi geçen müziklerden biridir şu: Lullaby 

Çarşamba, Mayıs 02, 2012

ünlem ve soru işareti


Konsantre olamamak ne kadar da acı bir şey!!!Halbuki zihnim de dalgalanmalar olmasa şahane olacak gibi.

 bir hafta için de üç tane kitabı, iki filmi, pek çok diziyi.. yarıda bıraktım.bunlar işin incik-boncuk tarafı belki.Ama mecburi yapılacak işlerde de aynı bozukluk görülmekte.

 bir yazı yazmam lazım,bir şeyler okumam-araştırmam da lazım.pof.

Ne yapmak lazım?


İzleyiciler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

playlist

Bumerang - Yazarkafe
Blogger tarafından desteklenmektedir.

daha bir sürü bir şey var