Cuma, Şubat 10, 2012

çerçeve yokmuş,içindeymişiz



Adeta "Midnight in Paris" halleri yaşayacağız anlaşılan.

En önemli ilaç firmalarından Abdi İbrahim , kuruluşunun 100. yıl şerefine Van Gogh eserlerini dijital sanat sergisi halinde bizlerle sunuyor.Serginin ismi Van Gogh Alive. Eee ne güzel.Sergi açılışı bugündür.15 Mayıs'a kadar ziyarete açık.İstanbul Karaköy-Antrepo 3 ,sergi mekanımız.

Bilet fiyatları ise şöyleymiş. Tam-18 tl, Öğrenci -11 tl

Sevgiler size.


4 yorum:

  1. Gittin mi veya gidecek misin? Gidersen fotoğraf çeksen de bol bol paylaşsan bizimle :) Malum ben İzmir'deyim, mayıs 15e kadar İstanbul'a gelebilirsem gitmeyi çok istiyorum ama olur da gidemezsem diye :) Van Gogh en sevdiğim, en içime dokunan ressam, ikinci sırada da Leonid Afremov var :)

    YanıtlaSil
  2. gideceğim önümüzde ki günlerde tahminen:)bol bol çekeceğimmmm:)))) geldiğin de beraber de sergi gezeriz belki:)) benim ressam listem de ise ilk sıra, Frida Kahlo'cuğumun :)

    YanıtlaSil
  3. Frida Kahlo'nun da Van Gogh gibi kendini anlatmak için resim yaptığını düşünüyorum aslında. Tarzları farklı olsa da bu noktada buluşabilirler :) Picasso veya Dali öyle değil mesela, onlar kendi gözlerinden dünyayı anlatırlar, tabi bunlar amatör sanat görüşlerim naçizane :) Umarım geldiğimde fırsat olur da gezeriz, ama Van Gogh fotoğraflarını heyecanla bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. görüşmek dileğiyle o zaman:)

    YanıtlaSil

İzleyiciler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

playlist

Bumerang - Yazarkafe
Blogger tarafından desteklenmektedir.

daha bir sürü bir şey var