Perşembe, Şubat 09, 2012

çünkü...

Günlerden cuma.Tatile yaklaştıran bir gün, aynı zaman da vizyona yeni filmlerin de geldiği gün.Toplam 7 yeni film geldi bugün.Filmlerin çoğunluğu da pek şahane gibi.7 filmden 5'i bu postta yer almakta.Kendimce izleme sebepleriyle.


1)Yıldız Savaşları Bölüm 1- Gizli Tehlike

Bu film için sebep aramaya gerek yok ama yine de "sebepcik" yazmak lazım çünkü 3D'li bir star wars .



2)Marilyn İle Bir Hafta/My Week With Marilyn

Çünkü Marilyn Monroe hakkında ne izlesek iyi gelir bize.Çünkü filmin iki oyuncusu, Michelle Williams en iyi kadın oyuncu ,Kenneth Branagh ,en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında oscar'a aday gösterildi.Bakalım nasıl oynamışlar amaçlı bir izleyiş yani.


3)Köstebek/Tinker Tailor Soldier Spy

Çünkü GARY OLDMAN.Benim için en büyük sebep budur.Diğer erkek oyuncularda pek şahane ama Gary candır,lokumdur.Çünkü filmin İstanbul sahneleri merak konusudur.Çünkü filmin ismini söylemek çohh zevkli.Çünkü En iyi özgün müzik , en iyi uyarlama senaryo,en iyi erkek oyuncu(Gary Oldman) oscar adaylıkları bulunmakta,görelim.


4)The Help/Yardımcı

Çünkü Black or White. Çünkü epey bir etkileyici.Çünkü kostümler de ne iyi.Çünkü "hepimiz insanız neticede,yemişim siyahını-beyazını".Çünkü En iyi film,En iyi kadın oyuncu(Viola Davis),En iyi yardımcı kadın oyuncu(Jessica Chastain,Octavia Spencer) dalında oscar adaylıkları bulunmakta.En iyi yardımcı kadın oyuncu dalında ki adaylıklar züper.Hele ikisinin karşılıklı sahneleri leziz,leziz,leziz....


5)Drive/Sürücü

Çünkü hiç bir sebep bulamadan merak ettiğim için .Ryan Gosling izlemekten sıkıldığım bir evrede bulunduğumdan belki gitmem ben bu filme,bilemedim şu an:)En iyi ses kurgusu gibi bir oscar adaylığı da var.


2 yorum:

  1. Drive'ı pek beğenmedim ben açıkcası, film klişe bir şekilde başlayıp saçma bir yöne evriliyor sanki :) Onu yerine Warrior'u tavsiye ederim izlemediyseniz :)

    Bu arada Natalie Portman candır <3 :D

    YanıtlaSil
  2. yok izlememiştim,bakacağım o filme:)

    YanıtlaSil

İzleyiciler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

playlist

Bumerang - Yazarkafe
Blogger tarafından desteklenmektedir.

daha bir sürü bir şey var